Jo Duhan

A+ A A-

AGJENCIA KOMBETARE E PROVIMEVE

Rr. "Naim Frashëri"  Nr 37

Tiranë

Shiko vendndodhjen ne harte


Orari i punës:

e hënë – e enjte ora 08.00 – 16.30

e premte ora 08.00- 14.00

Drejtori i Përgjithshëm (Tel/Fax): 042419257

Drejtori i Drejtorisë së Provimeve të Shtetit (Tel/Fax): 044504594

Drejtori i Drejtorisë së Vlerësimit të Arritjeve (Tel/Fax): 044504595

Sektori i Vlerësimit të Arritjeve (Tel/Fax): 044504595

Sektori i Administrimit të Testit, Analizës dhe Psikometrisë (Tel/Fax): 044504595

Drejtori i Drejtorisë së Bazës së të Dhënave dhe Sistemeve (Tel/Fax): 042259654

Sektori i Pranimit në IALP dhe Regjistrit të Studentëve të IAL-ve (Tel/Fax): 042259654

Sektori i Regjistrit të Nxënësve në Arsimin Parauniversitar (Tel/Fax): 042259654

Sektori i Administrimit të Sistemeve (Tel/Fax): 042259654

Sektori i Shërbimeve Mbështetëse (Tel/Fax): 042253864

Për çdo informacion, lutemi të kontaktoni në numrin e telefonit.blue green orange red

Copyright AKP 2015. All rights reserved.