Jo Duhan

A+ A A-

 

Për  ju  maturantë, që do të vijoni garën për  kuotat e lira në  universitetet publike Ministria e Arsimit dhe Sportit  vë në dispozicionin tuaj sistemin online Portali i klasifikimit.

Ju do të logoheni vetëm me ID e Maturantit. Do të konsultoni rezultatet e arritura në raundin e parë dhe nëpërmjet këtij informacioni do të përllogarisni edhe mundësitë  për programet ku mund të aplikoni përpara se të nisni aplikimin për raundin e dytë.

Portali do të jetë i disponueshëm nga ju përmes çdo aparati komunikimi me akses në internet.

https://klasifikimi.ualbania.rash.al

Videon për prezantimin e portalit e gjeni në web-in e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, në web-in e Agjencisë Kombëtare të Provimeve (kliko këtu).

 

 

Suksese !

 

blue green orange red

Copyright AKP 2015. All rights reserved.