Jo Duhan

A+ A A-

Articles

Matura Shtetërore 2014 - Sesioni i dytë

Provimet e lëndëve me zgjedhje Z1&Z2, Rezultatet MSH 2014

Last Updated on Friday, 06 March 2015 23:11

Hits: 36433

Rezultatet Gjuhë Shqipe dhe Letersi, MSH 2014

Rezultatet Matematikë, MSH 2014

Last Updated on Friday, 06 March 2015 23:12

Hits: 34805

blue green orange red

Copyright AKP 2015. All rights reserved.